keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Being Lazy

Hups!
Onkin pitkä aika ku oon mitään kirjotellu tänne, mutta meinasin et jos nyt jotaki kuulumisia tänne laittais.

Olin vähän aikaa sitten Tallinnassa, ja tässä kuussa olis taas Tallinnan reissu luvassa.
Viime Tallinnan reissu siis sisälsi paljon shoppailua eri ostoskeskuksissa. Vaatteita enimmäkseen ostin.

Tuleva Tallinnan reissu sisältää tällä kertaa shoppailun lisäksi kampaajareissun, jossa myös jalkahoito samassa vielä. Kerron kuulumisia niistä sitten ehdin reissun jälkeen.

Sitten sain rakkaalta serkultani haasteen, jossa piti juoda joku alkoholijuoma (alunperin kaiketi se oli kaljahaaste, mut mä en kaljaa juo, niin vaihtoehtoinen versio.) No onnistuin melko hyvin. Ja ajattelin et mitä siitäki tulee, kun en yhtään tykkää olla kuvattavana, etenkään videolla, jossa joutuu puhumaan. Ei siinä muuten mitään, mut mun ääni kuulostaa aivan vammaselta aina videolla :D Mut laitan sen videon tähän niin voitte katsoa:


Sitten sattumalta kuulin radiosta sellasesta kyykkyhaasteesta, sivulta motivire.fi löytyy lisää infoa.
Se on siis 31 päivän kyykkyhaaste, jossa pitää tehdä kyykkyliikettä aina tietyn verran päivässä. Se nyt alkoi tänään ja olen tehnyt tämän päivän osuuden joka oli 85 kyykkyä. Olen tunnetusti luovuttaja, tai en niinkään luovuttaja vaan laiska, ja jätän yleensä kaiken kesken, mutta haluaisin tämän saada tehtyä.

Tässä siis tämä suunnitelma ja onneksi eka päivä on ohi. Vielä pystytte osallistumaan ja jos ette ehtineet tänään aloittamaan, niin jakakaa ekan päivän kyykyt muihin päiviin, niin olette vielä hyvin mukana.
En tajunnut ensin et noi on tosi raskasta liikettä, ennen ku tein noita. Mut tällaselle rapakuntoiselle edes pienikin liike on uuvuttavaa :D

Sitten tähän väliin yksi laulu:

The Calling - Wherever you will go



Näin sattuu useinkin, just kuuntelin pitkästä aikaa tuon yllä olevan laulun, ja sanat on mielessä edelleen.

Mutta kirjottelen vielä toisen, kun tästä tulee muuten niin pitkä teksti. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti