tiistai 9. kesäkuuta 2015

Waka Waka, niinku Shakira..

Jaahas, sitä on taas käyty vähän elokuvissa...

Kävin sunnuntaina katsomassa elokuvan San Andreas 3D:nä ja tänään, eli tiistaina kävin katsomassa elokuvan Spy - Vakoojan asussa. Hieman kerron millaisia ne oli ja sillai.

1. San Andreas (2015)


Pääosissa oli: 

- Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd

Elokuva siis kertoo perheestä, jossa on isä, äiti, ja tytär + joskus myös ollut toinenkin tytät, joka hukkui, vanhemmat ovat eronneet ja äiti muuttamassa yhteen rikkaan miehen kanssa. Tämä isä on helikopteripelastaja pilotti. Sitten tiedemiehet pystyvät ennustamaan, että tulee ihan järjettömän iso maanjäristys ja niin sitten tuleekin, sitten alkaa pakojuoksu elämän ja kuoleman kanssa. 

En kerro enempää että kuka selvii ja kuka ei, katsokaa itse :) Tykkäsin todella paljon ja oli hyvä kun kävin katsomassa 3D:nä.


2. Spy - Vakoojan asussa (2015)


Pääosissa nähdään:

- Melissa McCarthy, Jude Law, Jason Statham ja Rose Burne

Elokuva kertoo CIA:n agenteista, jotka yrittävät selvittää missä ydinpommi sijaitsee. Siinä sitten koohelletaan ympäri Eurooppaa. Melissa McCarthyn roolihahmo Susan Cooper, on toimistohommissa, vaikka voisi olla ihan täyspäiväinen agenttikin. Mutta hän vain antaa neuvoja toiselle agentille, josta sitten vähän tykkää samalla myös. Kun kaikkien agenttien henkilöllisyydet ovat selvittä, pitää lähettää joku ketä ei ole tunnistettu vielä, eli he lähettävät Susanin kenttätöihin, mitä eriskummallisilla hahmoilla, yksinhuoltajaäiti ja kissanainen.

Aivan mielettömän hauska ja todella hyvät näyttelijät, rivo kielenkäyttökin mukava plussa. Ja jos elokuvassa näyttelee Jason Statham, niin elokuva ei voi olla kuin hyvä!


Ja plussana vielä, että ostin vähänaikaa sitten sellaisen pienen laitteen nimeltään ChromeCast, jonka avulla voi katsoa puhelimen, tabletin tai tietokoneen ruutuja tv:stä, esim näet netflixit, viaplayt, youtuben ja monia muita juttuja, vaikka sulla ei olis Smart Tv:tä. Olen tykästynyt kyllä tuohon pieneen laitteeseen. Todella kätevä.

Ja ppps. :D Kävin eilen rullaluistelemassa ja en ihme kyllä kaatunut kertaakaan, oon joskus sata vuotta sitten rullaluistellut pari kertaa, eli en oikeestaan oo mitenkään hyvä siinä. Mutta tykkäsin siitäkin kyllä, voisi mennä jopa uudestaankin joskus.

Juu, tällaista nyt tälla kertaa :)



Anna Abreu - Bandana




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti