keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Some pictures

"Meidän kaikkien tulisi elää ennen kuin olemme liian vanhoja. Pelko on tyhmää. Niin on katuminenkin."

Nyt mulla on sellainen tunne että pitää tehdä jotain muutakin kuin vain töitä, se nyt vaan vie kaiken ajan, eikä ehdi, eikä myöskään jaksa tehdä muuta. 


"Kun heräät ja toivot että unesi olisi totta."

Tätähän aika moni miettii, jos on tietysti kiva uni ja yleensä kivat unet on unelmista kertovia tai muuten vaan kivoja asioita. :) Tai kunpa niitä voisi jälkeenpäin katsella ja jatkaa jos jäivät kesken.

"Vain koska sinulla ei ole prinssiä, ei tarkoita sitä ettetkö voisi olla prinsessa."
No ei niitä miehiäkään kaikkeen tarvitse. :D Voi olla prinsessa ja elää kaunista ja kivaa elämää ja jos se prinssi tulee vastaan, niin sehän käy :)

"Olen herkkä."
No jos mut tuntee, niin oon todella herkkä, mulle riittää joku tarpeeksi romanttinen elokuva kun saa mut itkemään. Tai jos joku sanoo jotain todella kaunista tai jos miettii negatiivisesti, niin joku paha asia tietysti ajaa saman asian että kyynelkanavat aukee.

"Tanssiminen niin kuin kukaan ei katsoisi."
Tätä teen usein, jos soi hyvä biisi. Tanssijalka rupee vipattamaan. :D Kotonansa voi tehdä onneks mitä vaan, tanssia vaikka hullun lailla.

"Muistuta itseäsi että on okei että ei ole täydellinen."
Kumpa tämän muistaisi joka kerta kun katsoo peiliin. Yläasteen koulukiusaamisen myötä itsetuntoa yritän korjata pikkuhiljaa, kyllähän sen korjautuminen kestää todella kauan, ainakin mulla. Sosiaaliset tilanteet on ihan kauheita, en uskalla aina kohdata uusia ihmisiä. Olen todella epäsosiaalinen. Oikeiden ihmisten seurassa en voi ollakkaan hiljaa. :D

"Kun olet iloinen, sinä nautit musiikista. Mutta kun olet surullinen, sinä ymmärrät laulun sanat."
Musiikki auttaa aina, on sitten iloinen tai surullinen, yleensä jos on todella hyvä ja kaunis kappale, niin kuuntelen laulun sanoja, mutta on tää hyvin sanottu, musiikin avulla surullisesta voi tulla taas iloinen. :)

Sitten lopuksi:

Demi Lovato - Made In The USA:

Todella kiva biisi, nyt tällä hetkellä tykkään muutenkin Demin musiikista.

Jesse Kaikuranta - Vielä täällä:

En oo ennen oikeen digannu Jessen musasta, paitsi nyt kun on kuunnellu ni onhan sillä hyviäkin kappaleita ja tää Vielä täällä kappale on todella kaunis kappale. Kannattaa kuunnella jos et oo kuunnellu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti