keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Elokuva, se paras kuva

Tästä se sitten lähtee, kirjottelen toisesta kiinnostuksen kohteestani, elikkäs elokuvat.
Minä omistan siis sen n. 800 elokuvaa ja lisää hankin kun kerkeän, pikkuhiljaa. Aion listata tähän suosikkielokuviani ja kaikenlaista muuta. Pitäkää Hauskaa.

Elikkäs niistä 800 elokuvasta (eli nämä luvut on että sen verran niitä on mulla ittelläni), ne koostuu:

Toiminta (188),
Komedia (139),
Lastenelokuvat (128),
Trilleri (93),
Kauhu (81),
Fantasia / Seikkailu (58),
Suomalaiset elokuvat (49),
Draama (38),
Tanssiaiheiset / Musikaalit (25)

Voisin jokaisesta pari suosikkia nostaa korkeammalle :)

Toimintaelokuvia on tuolla hyllyssä eniten, mutta ei se mitään lemppareita oo, mutta niitä on kertynyt, mulle kertaa vaikka ja mikä, kunhan on paljon :D Ja nämä ovat parhaita niistä mitä mä omistan. Lopussa voi tulla pari sellasta mitä mulla ei vielä oo.
Elikkäs, pari suosikkia toimintaelokuvista olis:

Pearl Harbor, Underworld - Varjojen Valtakunta, Fast & Furious, X-Men, King Arthur, Van Helsing, Elektra ja The Tournament.



Siirrytään genreen komedia. Sieltä voi löytyä monta suosikkia, koska tässä genressä on tajuttoman monta hyvää elokuvaa. Näitä yleensä katsoo moneen kertaan. Elikkäs tästä löytyy tällasia:

Villi tusina, American Pie, Rakastunut bestman, Anoppi on pahin, She's the man, Johnny English, Little Nicky, Bruce Taivaanlahja, Blondin kosto, Mean girls, Paholainen pukeutuu pradaan, Unelmien manhattan, Coyote Ugly, Tuhkimotarinat, Lumottu, Sinkkuelämää, WildChild ja Miss kovis.






Sitten olis lastenleffat ja ne kaikki on ihan parhaita, mutta Disney elokuvat kaikki on siis vieläkin ihan ykkösiä. Olen näitä aina katsonut, lapsena tietty enempi ja nyt haluaa vaan että kaikki hyvät löytyy mun hyllystä. Mut kunhan nykylapsetki kattois noita disneyn leffoja, ni olis hyvä. En rupea siis disneyn leffoja luettelemaan tähän. Mutta pari muuta elokuvaa vois laittaa:

Saapasjalkakissa, Madagascar, Hop, Itse ilkimys, Ice Age, Anastasia ja Hotel Transylvania.





Trillerien vuoro, sitten kun ei kauhua jaksa, niin trillerit pelastaa tilanteen. Joskus haluaa katsoa jotain hiukan pelottavaa, niin tässäpä näitä:

Dark Water - Tumma vesi, The Stepfather(jos et oo nähny ni kannattaa kattoa), Sorority Row ja The Roommate.



Sitten ai että, KAUHU! Kauhuelokuvia mä oon siis rakastanu aina, nyt vähän vähempi, ku enää ei oo tullu nii paljon hyviä uusia, ni vanhat on nähty, eikä niistä saa mitään irti. Muttajoo, voisin pari omaa suosikkia tänne listata:

Red Riding Hood, Jennifer's Body, Kuolleiden aamunkoitto(paras<3), A Nightmare on Elm Street (niistä enemmänkin se remake), Final Destination, Saw ja Teksasin moottorisahamurhaaja.



Fantasia/Seikkailuelokuvat on hyviä, ku niin on sit kaikkee maan ja taivaan väliltä. On taikuutta ja muutenki kaikkea omituista, siitä tykkään. Tässä olisi pari:

Pirates of caribbean, Grimmin veljekset, Avatar, MusteSydän, National Treasure, Night at the museum ja Stardust.



Sittenpäs olis Suomalaisia elokuviaaa :D, yleensä suomalaiset ei tee hyviä elokuvia mut onneks sentää pari hyvää on tullu, Tässä niitä mitä mulla on:

Sooloilua, Kummelit, Helmiä ja Sikoja, FC Venus (ihan sairaan hauska), Sisko tahtoisin jäädä, Roskisprinssi, Kielletty Hedelmä, Tyttö sinä olet tähti (jonka vois kyllä katsoa piiiitkästä aikaa), Saippuaprinssi ja Napapiirin Sankarit.



Draamaelokuvat on sitä kuuluista rakkaushömppää ja I LOVE IT!, siinä saa itkeä, koska ne on niin ihania ja välillä surullisiakin. Parhaimpia mitä multa löytyy:

TITANIC <3, The Lucky One, Romeo ja Julia, The Notebook, Rakkauskirjeitä Julialle, Hachiko (tooosi surullinen :((), The Last Song, Ylpeys ja Ennakkoluulo ja uutuutena Lumoava kirous.






Yksi mistä elokuvista tykkään, niin on tanssi/musikaalielokuvat <3 Niitä ei ole paljon, mutta tässä niistäkin pari:

Street Dance, Step Up, Honey, Burleski, Moulin Rouge, Mamma Mia, Rock of Ages ja Footloose.







Tässähän tämä, lopetan nyt ettei tuu liian pitkää, voin tehdä elokuva-arvosteluja kun jonkun leffan katson ja muutenki näistähän sais paljonki juttua. Toivottavasti opitte musta uutta. Kiitos ja Hei! / Tack och Adjö!














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti