maanantai 17. kesäkuuta 2013

Tällanen toka teksti

Okei, Eli Heippa hei!

Mul on tää blogisivu ollut tääl jo viime kesästä, mut en oikee oo saanu itteäni niskasta kii ja edes jotaki kirjottanu, mut nyt yritän.

Kirjottelen sitte ainaki jos jotaki mukavaa tapahtuu...

Tässä vähään aikaan sitten olin Rodoksella, katotaan jos jostain sais niitä kuvia :) en paljoa ottanu kuvia, mut jonkun verran :)

No mut nyt viikonloppuna sain mun pikkuisen kullan viimeinkin kotiin, sitä onkin odotettu.... Tämä pieni kulta on nimeltään Kira ja hän on kissa :)

Kira on oikeen aktiivinen pakkaus ja yleensä on aina missä minäkin, eli jos katson tv:tä ni siinä vieressä se yleensä on :) Kira on rodultaan turkkilainen angora. Minulla on ennestään jo 2 kissaa, mutta ne ovat ihan maatiaiskotikissoja. Elikkäs ensimmäinen rotukissa, jee ! :)


Kira <3 Hän on kohta 4kk:n ikäinen pikkutyttö :)


Tässä on Fiona <3 Fiona on 2v tyttökissa :)

Tässä on Keijo<3 Hän on jo aikast vanha poika, syntymäpäivää ei Keijolla tiedä mutta se on 5 tai 6 vuotias.



Sitten olen vähän aikaakin miettinyt sitä LivBoxin tilaamista, joten tein päätöksen ja tilasin sellaisen tulemaan joka kuukausi. Eli Sieltä tulee kauneudenhoitotuotteita meikeistä hiustenhoitoon, elikkäs ihan mitä vaan, Heinäkuun teema on hiukset! Ensimmäinen tulee Heinäkuussa ja en malta odottaa sitä :)



Sellaisesta kyllä saa kirjotettua hyvinkin, kun ensin esittelee mitä sieltä paketista tulee ja sitten on testaus, että kummoisia ovat...

Mutta odotellaan sitä LivBoxia ja muutenkin kattellaan mitä tapahtuu, seuraavaksi pitäs ostaa tapettia ja maalia ja koitetaan saada tähän valkoiseen kämppään väriä.. ja on myös pari sisustustarraa jokaiseen huoneeseen.

Joten, Nähdään taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti