lauantai 6. heinäkuuta 2013

Viikonloppupostaus

Heippahei!


Nyt kirjottelen vähän tästä päivästä. Eli tänään aamulla klo 8.40 menin siskolle ja myös äiti tuli sinne ja sieltä sitten lähdettii auton nokka kohti Alastaron moottorirataa katsomaan kiihdytyskisoja.

Lippu makso oikeesti 40e, mut nä oli jotai vanhoi lippui. :)

No saavuttiin sinne ja säästettiin siellä sitten heti pysäköintimaksu, koska sanottiin että ollaan Anita Mäkelällä töissä ja johan me päästiin ilman maksua menemään :D Sitten sinne lipunmyyntiinki oli kauuuheee jono ja 2 maksettua lippua odotti siellä lippukopissa, mutta mulla ei siis vielä ollut lippua, no mähän jonotin.. Siis vaan hetken aikaa ja sitte sisko tuliki ja viittos et tuus ny sielt jonos, ku ne oli saanu samalla ostetuks mulle lipun, joten jes ei tarvinnu jonottaa puolta päivää siellä sitten.

Tässä pieni video...

Nojoo, sitten käveltiin lippukopilta sinne Anita Mäkelän varikolla ja moikattiin siinä sitte Anitaa ja muita. Sitten palloiltiin siellä sitte siihen asti kunnes sitte Anita ajo, se oli joskus klo 13 jälkeen vasta. Otettiin ihan rauhallisesti siinä sitten. Kierreltiin aluetta ja äiti meni moikkaa sitte Janne Ahosen äitiä (SIIS joo kuulitte oikein Janne Ahonen se mäkihyppääjä :D) No kyllähän me Jannekin pari kertaa nähtiin läheltä ja kaukaa. Janne ei tällä kaudella ajanu, mut ne oli vissiin sen lapset ku ajo jotai juttui.

Joo katteltii ja kierreltii ja odoteltii sitte taas uudestaa et millon Anita ajaa taas, siihen meniki aikaa. Mut sitten se viimeinki ajo ja pääsi lähtemään. Lähdettiin joskus kuuden jälkeen sieltä sitten.




Sitten vein äitin kotiin ja olin siellä hetken aikaa ja nyt olen kotona ja katselen elokuvaa:

Itse Ilkimys




Siitäkin pieni juonari:

Onnellisella esikaupunkialueella hyvin hoidettujen pihojen ja valkoisten säleaitojen katveessa kohoaa musta talo, jonka pihanurmikko on kuollut. Se on Grun salainen piilopaikka, jossa hän lymyää pienten keltaisten kätyreidensä kanssa valmiina valloittaa maailman!
Kutistus- ja jäädytyssäteillä sekä maa- ja ilmataisteluaseilla varustautunut Gru on valmis kukistamaan jokaisen, joka osuu hänen tielleen. Mutta kun kuvioihin tulee kolme orpotyttöä, jotka päättävät tehdä hänestä isänsä, Grun maine superroistona alkaa horjua.





Sen takia katson tämän koska, menen äidin kanssa ens torstaina katsomaan itse ilkimys 2:sen, koska molemmat haluu nähdä sen. :) Sitä odotellessa katson että muistan mitä ykkösosassa tapahtuu :)

Eipä tässä tänään muuta sitten!



Heippa !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti