perjantai 10. huhtikuuta 2015

Movies makes my life better..

Eli samalla teemalla mennään, eli elokuvat,
niistä tulee kirjoteltua, koska niitä katselen yleensä aika paljon..
Nyt listataan taas vähän katsottuja filmejä.

Tällä kertaa olen katsonut tällaiset elokuvat:

1. Lucy (2014)
2. If I Stay (2014)
3. Exodus: Gods and Kings (2014)
4. Outolintu-sarja: Kapinallinen (2015)
5. Fast & Furious 7 (2015)

-------------------------------------------------------------------------------------

1. Lucy (2014)


Näyttelijöinä:

Scarlett Johansson ja Morgan Freeman.

Juoni lyhyesti:

Scarlett Johansson näyttelee pääosaa Luc Bessonin toimintatrillerissä Lucy. Se kertoo nuoresta naisesta (Johansson), joka sekaantuu mustan pörssin kauppoihin ja siepataan. Tilanne kääntyy kuitenkin pian päälaelleen: Lucy saa yliotteen vangitsijoistaan ja muuttuu armottomaksi taistelijaksi.

Omia mietteitä:

Itse tykkäsin tosi paljon ja en ole vähään aikaan katsonut näin hyvää elokuvaa, siis aivan huippu, mun sanoilla se kertoo naisesta joka kuljettaa uutta huumetta ja sitä vapautuukin hänen elimistöönsä ja hänestä tulee taistelija. Kun tuossa kuvassakin lukee: Normaali ihminen käyttää aivokapasiteetistaan 10%. Mieti mitä hän voisi tehdä 100%. Lopussahan Lucy käyttääkin 100% aivokapasiteetistaan.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. If I Stay (2014) - Jos vielä jään -

Perustuu samannimiseen kirjaan.


Näyttelijöinä:

Chloë Grace Moretz ja Mireille Enos.

Juoni lyhyesti:

17-vuotias Mia on lahjakas muusikko, jolla on edessään valoisa tulevaisuus ihanan poikaystävän rinnalla. Kaikki kuitenkin muuttuu automatkalla eräänä lumisena päivänä. Häilyessään elämän ja kuoleman rajalla Mian on tehtävä kohtalokas päätös, joka sinetöi hänen tulevaisuutensa. Onko poikaystävän rakkaus riittävä pitämään Mian kiinni elämässä vai pitäisikö hänen vain päästää irti?

Omia Mietteitä:

Jotenkin todella koskettava ja surullinenkin elokuva, siinähän tuo Mian perhe: Isä, Äiti, Mia ja hänen pikkuveljensä joutuvat auto-onnettomuuteen ja sitten näytetään Mian elämästä palasia ja koko elokuvan aikana odottelee vain että herääkö Mia vai ei? Kannattaa katsoa, suosittelen kyllä. Itse tykkäsin.


------------------------------------------------------------------------------------

3. Exodus: Gods and Kings (2014)


Näyttelijöinä:

Christian Bale, Joel Edgerton, Sigourney Weaver

Juoni lyhyesti:

 Suosikkiohjaaja Ridley Scottin (Gladiaattori, Prometheus) uusi eeppinen seikkailuelokuva EXODUS kertoo tarinan yhden miehen uhkarohkeudesta nousta imperiumin mahtia vastaan. Scott herättää eloon vuosituhansien takaisen tarinan uhmaavasta johtajasta Mooseksesta (Christian Bale), joka nousee Egyptin Faarao Ramsesia (Joel Edgerton) vastaan, johdattamalla 600 000 orjaa historialliselle matkalle Egyptistä paeten tappavaa ruttoa.

Omia Mietteitä:

Tykkäsin tästäkin elokuvasta, koska itseäni kiinnostaa nämä historialliset elokuvat ja muutenkin tämä Moosesksen tarina ja Egyptin kaikki jutut. Tosi hyvin kuvattu, Christian Bale on hyvä tuossa Mooseksen roolissa ja se mikä oli outoa, että Jumala kuvattiinkin poikana, mutta kukapa sitä tietää että minkä näköinen jumala on?
Olen viimeksi katsonut tämän saman tarinan piirrettynä, jonka on moni varmasti nähnyt, eli Egyptin Prinssi, siihen verrattuna todella rajummin oli tämä koko tarina tehty, tietysti koko juttu on siloiteltu piirrettyihin että lapset sen sitten voisi katsoa, mutta jos kiinnostaa tällainen historiallinen ja hieman uskonnollinenkin, niin kyllä suosittelen katsomaan tämän.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4. Outolintu-sarja: Kapinallinen (2015)


Näyttelijöitä:

Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet

Juoni lyhyesti:

Outolintu-sarjan toisessa elokuvassa panokset kovenevat Trisin etsiessä liittolaisia ja vastauksia tulevaisuuden Chicagon raunioissa.
Tris (Shailene Woodley) ja Neljä (Theo James) ovat nyt karkureita Terävien eliitin vallanhimoisen johtajan Jeaninen (Kate Winslet) jahdatessa heitä herkeämättä. Juostessaan aikaa vastaan heidän täytyy selvittää mitä suojellakseen Trisin perhe uhrasi elämänsä ja miksi Terävien johtajat tekevät kaikkensa pysäyttääkseen heidät.
Menneiden valintojensa vainoama Tris on valmis tekemään kaikkensa suojellakseen rakkaimpiaan. Neljä rinnallaan Tris joutuu mahdottoman haasteen eteen kerta toisensa jälkeen heidän etsiessään totuutta menneisyydestään ja lopulta myös koko maailmansa tulevaisuudesta.

Omia mietteitä:

Itse tämän elokuvan kävin katsomassa juuri tänään elokuvateatterissa, koska haluan nähdä isommalta näytöltä ja muutenkin tykkäsin jo siitä ensimmäisestä osasta ja olen odottanut tätä toista osaa jo todella pitkään, joten eikun leffateatteriin ja ai että oli taas hyvä elokuva, yhtä hyvä kuin ekakin osa, täytyy ruveta lukemaan noita kirjojakin, mut ne saa vielä odottaa.  Lopussa selviää aika iso asia, jota en paljasta, vaan haastan teidät itse katsomaan elokuvan. :)


-------------------------------------------------------------------------------------------------

5. Fast & Furious 7 (2015)


Näyttelijöitä:
Paul Walker, Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson ja Jason Statham

Juoni Lyhyesti:

Ian Shaw (Statham) haluaa kostaa veljensä kuoleman Dominic Torrettolle ja tämän jengille.

Omia mietteitä:

Tätä jatko-osaa on odotettu, ihan senkin takia että miten he ovat saaneet elokuvan ne kohtaukset tehtyä, joita Paul Walker ei ollut ehtinyt kuvata. Olen todella tykännyt koko tästä Fast & Furious sarjasta ja ei se ole mitään ilman Paul Walkeria, mutta onneksi niitä elokuvia on ennestäänkin jo kuusi kappaletta, että Walkeria voi katsella onneksi niin paljon kuin huvittaa. :D Kävin tämänkin katsomassa tänään leffateatterissa ja voi pyhä jysäys oli kyllä actionia kerrakseen, kun muutenkin hyvään elokuvaan on lisätty actionkuningas Jason Statham! Lopputuloksena aivan huikee elokuva, odotan että saan katsoa tätä vaan uudestaan uudestaan... Ei kyllä missään vaiheessa huomannut Paul Walkerin "puuttumista", eli hyvin oli tehty ja vielä kerran että huikee jatko-osa! Ja voi kun kaunis loppu siinä elokuvan lopussa oli, pieni muistelujuttu Paulille, melkein tuli kyynel silmään.. Kannattaa katsoa kyllä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti